Follow
 
Home | Garantie | Openingstijden | Onze merken | Bestelprocedure | Kwaliteit | Contact
Hulp nodig? Bel dan:
0524 711 007
*Ma t/m zo van 9:00 tot 22:00 uur
Log In

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Recreatie oplossingen

Zowel eigenaren, beheerders en recreanten behoren tot onze klanten. We beleveren Jachthavens, woonboten, campings, hotels en toeleveranciers.

Te bekijken op: https://www.veldkast.nl

 Camping kast op kunststof paal

We denken mee in (gefaseerde) renovatie trajecten, maar helpen ook particulieren met kleine installaties zoals voor chalets, caravans of sanitaire voorzieningen. Vanzelfsprekend conform de geldende normen en met gedegen afstemming tussen behoefte en mogelijkheden. 

 

Een ieder heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Niets is vervelender voor een camping beheerder dan duur materiaal kopen om vervolgens binnen korte tijd defecten te ontdekken door vocht, veelvuldig afschakelen, selectiviteits problemen etc etc. Gasten zonder stroom zijn ontevreden gasten.

 

Door jarenlange ervaring weten we precies waar uw problemen zitten, waarschijnlijk nog voor u ze ons volledig hebt verteld.

 

We hebben een heel scala aan oplossingen voor specifieke behoeften. Of dit nu gaat over langkampeerders, passanten, verrekening, vorst en vocht, onder- en overdruk of walaansluitingen. 

 

Gezien onze kennis is het altijd de moeite waard om een vraagstuk aan ons voor te leggen. Onze adviezen zijn gratis en vrij dikwijls ontvangen we complimenten dat we zonder in Jip en Janneke taal te vervallen, lastige materie heel helder uiteen kunnen zetten.

 

Dit zorgt voor eigenaren die zich bewust zijn van hun installaties en risico's dan wel beperkingen bij diverse mogelijkheden zodat u exact weet wat u kiest en waarom u hiervoor gekozen hebt. 

 

Door de specifieke aard van deze producten heeft het weinig zin deze als "gereed product" aan te bieden.

 

We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor een oplossing op maat. Een oplossing op maat hoeft niet duur te zijn!

 

We zitten dagelijks tot 22:00 voor u klaar.

 

Bel Ons!: 0524-711007

WhatsApp ons!: 06-54977720 (handig voor foto's)

Of neem contact op via ons contact formulier.