Follow
 
Home | Garantie | Openingstijden | Onze merken | Bestelprocedure | Kwaliteit | Contact
Hulp nodig? Bel dan:
0524 711 007
*Ma t/m zo van 9:00 tot 22:00 uur
Log In

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Installatieautomaat of aardlekautomaat?

 

De installatie- of aardlekautomaat beveiligd u, uw gezin en uw kostbaarheden tegen elektrocutie en brand/schroei schade door overbelasting of kortsluiting. Het grote voordeel van een aardlekautomaat is dat deze zowel de functie van de installatieautomaat als de de functie van de aardlekschakelaar in één heeft. Daar waar een aardlekschakelaar afschakelt en meteen tot maximaal 4 installatieautomaten niet meer van stroom voorziet, is dat bij een aardlekautomaat alleen de desbetreffende groep.

 

U ziet zo exact op welke groep de fout zich heeft voorgedaan, terwijl op de overige groepen de functie gewaarborgd blijft.

 

Uw koelkast en vriezer blijven daarmee gewoon functioneren mits deze op een andere groep zijn aangesloten dan de desbetreffende aardlekautomaat. Uw installatie is daarmee zeer bedrijfszeker, daarnaast bespaart het u een hoop ruimte waardoor u in staat bent een zeer compacte groepenkast te plaatsen.

 

SuperFlink heeft naast de standaard 1+N 1 module aardlekautomaat, ook 3+N aardlekautomaten in het assortiment. Hierdoor kunt u ook bij krachtstroom zeer compact en bedrijfszeker werken.

 

Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0524-711007