Follow
 
Home | Garantie | Openingstijden | Onze merken | Bestelprocedure | Kwaliteit | Contact
Hulp nodig? Bel dan:
0524 711 007
*Ma t/m zo van 9:00 tot 22:00 uur
Log In

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Over SuperFlink GroepenkastenSuperFlink Groepenkasten

Waarom de naam 'SuperFlink'?

De naam 'SuperFlink' komt van de FF zekering patroon. Het is vakjargon om aan te duiden dat het om een ultrasnelle zekering gaat. Dat is exact wat wij ook bieden.

  • Snelle levering
  • Flinke service

Vandaar onze naam 'SuperFlink'


Waarom zaken doen met SuperFlink?

SuperFlink Groepenkasten

We begonnen ooit met een webwinkel omdat het eenvoudig was en kosten reduceerde. Maar we komen stuk voor stuk uit een wereld waarin service centraal staat. We maken afspraken en leveren wat we afspreken. We willen graag dat u contact opneemt, omdat we meer zijn dan een webshop alleen. Echt advies is een uniek en persoonlijk contact omzeker te stellen dat hetgeen u beschermd en veilig wilt hebben ook echt veilig is. Daar slapen wij ook een stuk fijner bij.

  • Onze Europese kwaliteit componenten van Iskra met 8 jaar Garantie!
  • Onze pro-actieve, vriendelijke houding
  • Onze kennis van zaken waardoor we u behoeden voor onveilige situaties en zorgen dat u klaar bent voor de toekomst
  • Onze lage prijzen óók voor installatie service
  • De extreem lange garantie van 8 jaar op onze materialen
  • Onze overtuiging dat er geen betere reclame is dan een tevreden klant waarvan de verwachtingen overtroffen zijn

 

Klanttevredenheid

SuperFlink Groepenkasten heeft een hoge klanttevredenheid

Enkele dagen na de aankoop ontvangt u van ons dan ook een uitnodiging om onze algehele kwaliteit te beoordelen. Uw mening delen wij met onze toekomstige klanten. Zo bent u onze beste reclame en mag u ons afrekenen op onze prestaties. 100% transparant, hoogwaardige kwaliteit en advies!

Neem eens een kijkje en lees wat onze klanten over ons te vertellen hebben. De waarderingen worden exact gepubliceerd zoals onze klanten deze invulden. Wij kunnen dit niet wijzigen, redigeren of manipuleren.

Bekijk klantbeoordelingen

SuperFlink.nl: klantvriendelijke webshop

 

Klantvriendelijke webshop 

Kijkt u gerust in onze uitgebreide webwinkel, mocht u ondanks de uitgebreide informatie op onze website toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Eén van onze medewerkers loopt dan geheel vrijblijvend uw specifieke situatie met u door waardoor u verzekerd bent van een optimale oplossing.

Zowel de losse onderdelen als de compleet samengestelde kasten hebben een korte levertijd en voldoen aan alle specifieke Europese IEC normen. Onze samengestelde kasten zijn compleet bedraad, getest en aansluit klaar, wij geven 8 jaar garantie op onze materialen.

 

Installatie Service

SuperFlink installeert niet zelf, noch hebben wij monteurs in dienst. Wat we wel gedaan hebben is gezocht naar vakmensen die niet alleen hun vak verstaan maar ook tarieven hanteren die net als onze prijzen fatsoenlijk zijn. Daarnaast hebben we duidelijke afspraken gemaakt over hoe we met klanten omgaan. De tevredenheid van onze klanten staat op nummer 1!

Kwaliteit voor een eerlijke prijs, service met een glimlach.

 

Bereikbaar per telefoon

Onze klanten winkelen doorgaans na het werk, en om exact deze reden zijn we dus ook bereikbaar in de avond uren en in het weekend. Neem gerust contact op buiten werktijden of in het weekend, we staan graag voor u klaar.

 

Installateurs

SuperFlink installatieSuperFlink heeft een unieke formule voor Installateurs die hun vak verstaan.

Naast dat we ondersteunen met goed materiaal, leveren we snel, we zijn flexibel en werken graag mee aan een goed eindresultaat. Met 8 jaar garantie verlagen we uw risico op kosten van service onderdelen.

Naast dat u bij ons voordelig uw materialen kunt kopen met lange garantie van 8 jaar, bieden we vrij regelmatig werk in uw regio. 

Wij nodigen zakelijke klanten dan ook uit om contact op te nemen zodat we een account met bijbehorende condities voor u kunnen instellen.

 

Zuiver en transparant zonder concessies in kwaliteit.

 

Superflink Groepenkasten, gegarandeerd goed!

Team SuperFlink 

Tel (0524) 711 007