Een onderverdeler aansluiten

Indien u een extra groepenkast wilt aansluiten in bijvoorbeeld uw schuur, of in een omgebouwd deel waar u uw gastenverblijf wilt realiseren, zijn er een aantal zaken die u voor ogen moet nemen.

  • Wat zijn de invloeden van vocht en stof op de lokatie, neem ik een IP40 of een water- en stofdichte IP65 kast?
  • Is het een enkele ruimte of is er sprake van een slaapkamer, badkamer en woonkamer? (een verblijf voor gasten moet worden uitgerust met tenminste twee aardlekschakelaars, terwijl een schuur met 1 mag)
  • Hoe bereik ik dat mijn installatie selectief is?

Zeker bij een gastenverblijf is het handig dat, indien uw gast een fout veroorzaakt, hij zelf bij de aanwezige groepenkast kan. Zo hoeft hij niet bij uw hoofdverdeler te komen, waarvoor hij u nodig heeft om toegang te verschaffen tot uw ruimte. Het geeft u meer vrijheid van bewegen.

In het voorbeeld van de schuur is het eveneens een stuk handiger als u in de schuur zelf de installatie kunt inschakelen en niet in het donker uw weg uit de schuur hoeft te vinden naar de hoofdverdeler om het probleem op te lossen.

onderverdeler voor zonnepanelen onderverdeler voor zonnepanelen

Gaat u een onderverdeler plaatsen?

Superflink is uw all-in contact. U kunt bij ons terecht voor advies op maat, groepenkasten en losse componenten en ook voor de installatie van uw nieuwe groepenkast.

Neem gerust contact met ons op zodat we alle factoren die van belang zijn kunnen inventariseren en u zodoende van specifiek advies kunnen voorzien. Onze adviezen zijn geheel vrijblijvend en kunnen verwerkt worden in onze offertes welke u kunt voorleggen aan uw monterend installateur.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.