Kwaliteit & garantie

Wij garanderen gedurende 8 jaar de werking van onze producten. Dat is vrij extreem in onze branche. Binnen 30 dagen na aankoop, mag u in alle gevallen de materialen zonder opgaaf van reden retour sturen. Vanzelfsprekend ongebruikt.

Indien u garantie wenst, vragen we u per telefoon of per e-mail contact met ons op te nemen. We zijn te bereiken op 0524-711007 of via info@superflink.nl. Een eventueel defect komt altijd ongelegen en met de juiste informatie kunnen we u beter van dienst zijn en wellicht ook sneller uw probleem oplossen.. 

We zullen u direct een vervangend component toe sturen zodat uw directe probleem is opgelost. Voorwaarde is, dat wij het defecte onderdeel binnen 14 dagen aan ons retour gestuurd zal worden. Wij kunnen het defecte onderdeel vervolgens laten onderzoeken en indien mogelijk dergelijke klachten in de toekomst voorkomen.

Wij vergoeden de retourkosten binnen de garantie periode. SuperFlink slaat geen bankgevens op. Wij vragen u dan ook uw retourzending te voorzien van een korte beschrijving van het defect, uw naam en een kopie van het aankoopbewijs. Tevens hebben wij uw bankrekening nodig om de retourkosten aan u te kunnen overmaken.

Indien we 30 dagen na het kostenloos vervangen van garantie materiaal het defecte materiaal niet hebben ontvangen, moeten de helaas het service materiaal alsnog in rekening brengen.

Garantie / Retour zendingen adres:

SuperFlink
Ballastweg 32
7741ZL COEVORDEN 

Deze garantie kent vanzelfsprekend wel enkele voorwaarden.


Voorwaarden Garantie


 -1 U heeft het aankoopbewijs of bent traceerbaar in onze adminstratie.

 -2 U heeft het materiaal gebruikt waarvoor het bestemd is. Oneigenlijk gebruik is uitgesloten van garantie.

Voorbeeld : u gebruikt onze componenten in een zagerij maar zorgt niet voor voldoende bescherming tegen stof.

 -3 De garantie sluit het niet of onvoldoende aandraaien van de contactschroeven van onze componenten uit. Tijdens de installatie van een groepenkast of van elektro technische laagspanning componenten moeten altijd alle schroef contacten worden aan/ na gedraaid en daarmee tevens gecontroleerd worden op correcte verbinding. Een slechte verbinding veroorzaakt warmte, schroei, vonken en uiteindelijk zelfs brand gevaar. Om deze reden weet iedere elektricien dat het nadraaien van onverzegelde schroeven een must is voor een veilige installatie.

Schade welke voortkomt uit het onvoldoende aandraaien van contacten is altijd te herkennen en moeten wij laten vallen onder het oneigenlijk gebruik van ons materiaal.

 -4 Defecten door waterschade vallen buiten de garantie

 -5 Defecten door blikseminslag vallen buiten de garantie 

 -6 Specifiek voor Recreatie industrie:

Ook waterdichte kasten hebben een membraam nodig om de over- en onderdruk te lozen. Door afwisselende schaduw/zon kan condens door onderdruk de kast in gezogen kan worden. Daarnaast kunnen hoge temperaturen in combinatie met opgesloten vocht diverse defecten veroorzaken op korte termijn door verregaande corrosie in de componenten. Laat u goed informeren om tot duurzame oplossingen te komen zodat u langdurig op onze materialen kunt vertrouwen. Soms ligt een verlenging van levensduur tot wel 25 jaar voor nog geen 5 euro per kast meer binnen handbereik.

Om deze reden moeten we heel specifiek, dergelijk oneigenlijk gebruik door onvoldoende bescherming te geven tegen de elementen, weerinvloeden en vocht uitsluiten van garantie.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.