3 fase groepenkasten

Een 3 fase groepenkast bestellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? U bent bij Superflink op het juiste adres! Wij verkopen uitsluitend producten waarbij we kwaliteit, service en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan. 

In onze groepenkasten configurator kunt u een groepenkast zelf volledig op maat samenstellen. Heeft u een kant-en klare-groepenkast in zicht, maar voldoet deze nog niet aan uw eisen? U kunt de betreffende groepenkast doorsturen naar de configurator om hem daar eenvoudig aan te passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 2281

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op deze pagina vindt u alle informatie over 3 fase groepenkasten, zodat u precies weet waar u op moet letten. Superflink.nl levert aan professionals en particulieren én we bieden zelfs installatieservice met landelijke dekking om het u nóg makkelijker te maken.

 

Verschillende soorten 3 fase groepenkasten; welke heeft u nodig?

Er zijn tal van verschillende groepenkasten met 3 fasen. U kunt hierbij onder andere denken aan;

  • 3 fase groepenkasten met lichtgroepen
  • 3 fase groepenkasten met aardlekautomaten
  • 3 fase groepenkasten met licht- en kookgroepen
  • 3 fase groepenkasten met licht- en krachtgroepen
  • 3 fase groepenkasten geschikt voor laadpaal
  • 3 fase groepenkast geschikt voor zonnepanelen
  • Een combinatie van bovenstaande opties

Wat u nodig heeft, bepaalt u door te kijken wat u wilt. Zo is een aardlekautomaat praktisch wanneer u zonnepanelen aan wilt sluiten (nu of later) zonder een complete groep te verliezen. Kook- of krachtgroepen zijn altijd praktisch omdat er dan een volledige groep gereserveerd kan worden voor een kookplaat of bijvoorbeeld een krachtstroomcontactpunt voor zwaardere apparaten.

 

3 Fase groepenkast zelf samenstellen

In onze groepenkasten configurator kunt u een 3 fase groepenkast zelf volledig op maat samenstellen. Heeft u een kant-en klare-groepenkast in zicht, maar voldoet deze nog niet aan uw eisen? Bij Superflink kunt u deze groepenkast doorsturen naar de configurator om hem daar eenvoudig aan te passen door o.a. toebehoren te plaatsen en te verwijderen. Zo word uw 3-fase kast helemaal eigen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien. 

 

Wat zijn de voordelen van een 3 fase groepenkast en laat ik mijn 1 fase groepenkast vervangen?

Bij een 3 fase groepenkast worden er drie binnenkomende fase draden met 230 volt gebruikt, wat betekent dat u aanzienlijk meer capaciteit heeft dan een groepenkast met 1 fase waarbij slechts één binnenkomende enkele fase gebruikt wordt. 3 fase groepenkasten worden aangeraden in panden waar het gemiddeld verbruik regelmatig de 8000 watt overstijgt. Let er wel op dat u een verzwaarde aansluiting nodig heeft; u kunt een 3 fase groepenkast in sommige gevallen ook aansluiten op een 1 fase aansluiting. U kunt dan middels een hulpstuk de 3 fase kast maken als ware het een 1 fase kast, zodat mocht u later alsnog besluiten voor verzwaring van uw aansluiting, dit hulpstuk slecht verwijderd hoeft te worden om als 3 fase kast te werken.  Het verzwaren van de aansluiting moet gedaan worden door uw netbeheerder. Hiervoor neemt u contact op met uw netbeheerder.

Heeft u op dit moment een 1 fase aansluiting, maar wilt u de aansluiting de komende jaren laten verzwaren en heeft u nu een nieuwe groepenkast nodig? Kiest u dan voor de 1/3 fase groepenkast. Dit is een groepenkast die zowel op 1 als 3 fasen kan werken omdat er al een 4-polige hoofdschakelaar in de groepenkast zit welke we tijdelijk als 1 fase laten werken.

Direct een nieuwe 3 fase groepenkast bestellen bij ons; dat loont!

Onze Iskra-groepenkasten met 3 fasen hebben altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u zelf kiest wat u nodig heeft. Aangezien wij leveren aan professionals én klussers kan iedereen terecht op Superflink.nl.

 

Superflink 3 fase groepenkasten

Onze 3 Fase groepenkasten zijn uitgevoerd met Iskra componenten, klasse A producten gefabriceerd in Europa. Deze zijn allemaal voorzien van de juiste keurmerken zoals KEMA, VDE en CE.

Geheel bedraad in 6 kwadraat H07V2-K 90 graden met geïsoleerde eindhulzen
Inclusief aardrail
Naar eigen inzicht te gebruiken als 8 of 16 buisinvoer
Wij leveren onze groepenkasten doorgaans binnen één werkdag!


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.