Een groepenkast bestellen: hoe werkt dat?

Waarschijnlijk bent u bij ons gekomen nadat u een offerte van uw installateur heeft gehad en geschrokken bent van de kosten. Dat kan anders dacht u, en u heeft gelijk!

Naast het aanschaffen van een groepenkast, moet deze nog worden geïnstalleerd. Het volledig plaatsen van een groepenkast kost doorgaans 1-2 uur arbeidstijd. Vanzelfsprekend alleen voor het plaatsen in een meterkast, indien er extra buizen of meermerk gedaan moet worden telt dat op. Indien u al precies weet welke groepenkast u nodig heeft, kunt u deze eenvoudig via onze website aanschaffen. Indien u nog niet helemaal exact weet wat u nodig heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wij zijn ervaren in het verzamelen van de juiste gegevens en wensen en kunnen u van een breed advies voorzien welke aansluit bij uw specifieke situatie binnen de daarvoor geldende normen. Gewapend met onze kennis en materiaal kunt u vervolgens uw installateur vragen de door u aangeschafte groepenkast te monteren. U doet er verstandig aan dit op basis van een offerte in opdracht te geven. U bent nu in staat de offerte te beoordelen en wellicht nog een tweede offerte aan te vragen. Het uurtarief van een elektricïen bedraagt gemiddeld 40 tot 70 euro per uur.


Alternatief

U kunt uw klus ook aanbieden op klusveiling.nl. U plaats hier eenvoudig uw verzoek tot het uitbrengen van een offerte voor het monteren van een groepenkast. Klusveiling geeft u de mogelijkheid aan te geven dat het alleen om uren gaat en dat de vakman geen materiaal hoeft te berekenen. U kunt vervolgens de vakmannen die reageren beoordelen op ervaringen van andere mensen waar de vakman reeds aan het werk is geweest. Zo weet u precies wat u in huis haalt en heeft u geen onvoorziene kosten.

Op deze wijze bespaart u al snel ruim 40 tot 70% ten opzichte van de gemiddelde offerte zonder consessies te doen aan de veiligheid van uw installatie door gebruik te maken van vakmensen tegen de juiste prijs.


Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.