Aardlekschakelaar Type F (Frequentie <1Khz)

Overzicht van ons assortiment 1 fase en 3 fase frequentie aardlekschakelaars. Iskra Type F aardlekschakelaars beschermen uitstekend in installaties waarin frequentieregelaars en andere 'netvervuilers' invloed uitoefenen. Ook uitermate geschikt tegen pulserende gelijkfoutstromen en tegen samengestelde foutstromen.

Type F versie:
NFIFx

Alle typen aardlekschakelaars dragen het CE en VDE keurmerk.

Aardlekschakelaar Type F (Frequentie <1Khz)
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Aardlekschakelaar Type F

Aardlekschakelaar Type F is de meest geavanceerde vorm van ons assortiment aan aardlekschakelaars, ontworpen om een diverse lekstromen te detecteren en te onderbreken: Wisselstroom, gelijkstroom, pulserende gelijkstroom en fouten in frequentieomvormers. Hieronder volgt meer informatie over deze schakelaar:

 

Uitgebreide bescherming

Aardlekschakelaar type F biedt bescherming  tegen meer soorten lekstromen dan andere typen, waaronder wisselstroom, gelijkstroom, pulserende gelijkstroom en fouten in frequentieomvormers. Dit type is ideaal voor toepassingen in industriële omgevingen met geavanceerde elektronische apparatuur.

 

Veiligheid in complexe systemen

In moderne elektrische systemen worden vaak apparaten gebruikt die gelijkstroomcomponenten genereren of die gevoelig zijn voor pulserende gelijkstroom. Aardlekschakelaar Type F biedt bescherming tegen deze specifieke lekstromen, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem worden verbeterd.

 

Voorkomen van valse trips

Type F aardlekschakelaars zijn ontworpen om valse trips te minimaliseren, ook in omgevingen met gevoelige elektronische apparatuur en diverse (complexe) elektrische systemen. Ze bieden een hoge mate van betrouwbaarheid en prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

 

Kortom, aardlekschakelaar type F biedt een uitgebreide bescherming tegen diverse lekstromen, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen waar gevoeligheid voor verschillende soorten lekstromen van sterk belang is.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.