1 fase budget-groepenkasten

Bij Superflink vindt u betrouwbare 1 fase budget groepenkasten. Onze budget groepenkast componenten zijn voorzien van CE en CB, ook worden ze voorbedraad en aansluitklaar geleverd. Onderaan deze pagina is meer informatie te vinden over 1-fase budget-groepenkasten. 

In onze groepenkasten configurator kunt u een groepenkast zelf volledig op maat samenstellen. Heeft u een kant-en klare-groepenkast in zicht, maar voldoet deze nog niet aan uw eisen? U kunt de betreffende groepenkast doorsturen naar de configurator om hem daar eenvoudig aan te passen.

1 fase budget-groepenkasten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 103

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een 1-Fase Budget-Groepenkast?

1-Fase Budget-Groepenkasten zijn kosteneffectieve en betrouwbare oplossingen voor de elektrische verdeling in residentiële en kleine commerciële meterkasten. Deze groepenkasten zijn ontworpen op gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie, en bieden de noodzakelijke functies voor een betrouwbare stroomverdeling.

Bekijk ook:

Wat doet een 1-Fase Budget-Groepenkast? 

In een 1-Fase Budget-Kast worden de verschillende elektrische circuits, zoals verlichting, stopcontacten en apparatuur, verdeeld over afzonderlijke groepen. Elke groep heeft zijn eigen zekering of automaat die dient als beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting. Op deze manier kan de elektrische stroom efficiënt en veilig worden verdeeld over de verschillende elektrische apparaten en installaties binnen het gebouw.

Het verschil tussen een 1-fase en 3-fase groepenkast

Het belangrijkste verschil tussen een 1-fase en een 3-fase budget groepenkast heeft te maken met de stroomvoorziening.

Een 1-Fase Budget-Groepenkast ontvangt een enkelfasige stroomvoorziening, waarbij de elektrische stroom door één fasedraad en één nuldraad loopt. Een 1-fase budget-groepenkast kan tussen de 220-240 volt leveren.

Een 3-Fase Budget-Groepenkast ontvangt een driefasige stroomvoorziening, waarbij de elektrische stroom door drie fasedraden en een nuldraad loopt. Een 3-fase budget groepenkast kan 220-240 volt leveren op 1 van de fasen of tussen de 380-400 volt tussen alle drie de fasen.


Indien u niet zeker weet wat het verstandigst is voor uw situatie kunt u gerust contact opnemen met Superflink voor vrijblijvend advies.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.