3 fase groepenkasten met lichtgroepen

Hier vindt u ons uitgebreide assortiment 3 fase groepenkasten met lichtgroepen. Voor elke 4 lichtgroepen is een aardlekschakelaar gemonteerd. Hierbij is rekening gehouden met een zo gelijkmatig mogelijke verdeling van de groepen. U kunt kiezen uit groepenkasten met 6 t/m 16 lichtgroepen. Onze groepenkast componenten zijn voorzien van o.a. CE, VDE, KEMA-KEUR en SEMKO en komen van het Sloveense A-merk Iskra, ook worden ze voorbedraad en aansluitklaar geleverd.

Verder zorgen wij ervoor dat: 

  • Uw groepenkast geheel bedraad is in 6 kwadraat H07V2-K met geïsoleerde eindhulzen
  • Een aardrail in uw groepenkast gemonteerd is
  • Een naar eigen inzicht te gebruiken 8 of 16 buisinvoer meegeleverd is

Uw groepenkast wordt aansluitklaar geleverd. Op uw verzoek kunnen we de opstelling van de componenten naar uw wensen uitvoeren.

3 fase groepenkasten met lichtgroepen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

3 Fase groepenkast met lichtgroepen

Een 3-fase groepenkast wordt gebruikt voor het verdelen van elektrische stroom in een pand met een 3-fase aansluiting. In een 3-fase systeem zijn er drie geleiders (fases) die elektrische stroom leveren. Binnen elke fase zijn er lichtgroepen. Deze groepen voorzien de stroombehoeften van de verlichtingscircuits in het gebouw.

Het gebruik van aparte lichtgroepen maakt het mogelijk om verlichting in verschillende delen van het pand afzonderlijk te schakelen en te beveiligen. Deze 3 fase groepenkasten worden vaak gebruikt in panden die een hoger elektrisch vermogen eisen, zoals bedrijfspanden, industriële installaties en grote woonhuizen.

Bekijk ook ons assortiment aan 1 Fase groepenkasten met lichtgroepen.


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.