3 fase groepenkasten met beltransformator

Wilt u een nieuwe groepenkast bestellen en moet hier in ieder geval een beltranfsormator inzitten? Hier vindt u alle 3 fase groepenkasten met beltransformator. U kunt door middel van filters de selectie verfijnen of configureer elke groepenkast verder in onze configurator. Onze groepenkast componenten zijn voorzien van o.a. CE, VDE, KEMA-KEUR en SEMKO, ook worden ze voorbedraad en aansluitklaar geleverd.

3 fase groepenkasten met beltransformator
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over de 3 fase groepenkast met beltransformator

De beltrafo in een groepenkast is ontworpen om de spanning te transformeren en te verminderen, waardoor een veilige en geïsoleerde stroom wordt geleverd aan de deurbelinstallatie in een woning of gebouw.

De beltrafo verlaagt de spanning van het standaard netspanningsniveau (standaard 220 volt, maar in veel landen 230 volt) naar een lager niveau, typisch tussen 8 en 24 volt. Dit lagere spanningsniveau is veiliger voor gebruik in deurbelinstallaties. De beltrafo is meestal aangesloten op een aparte groep in de groepenkast. Hierdoor wordt het deurbelcircuit geïsoleerd van andere elektrische circuits in het huis. Dit minimaliseert de kans op storingen en interferentie tussen de deurbelinstallatie en andere elektrische apparaten.

Bezoek de beltransformator componenten pagina voor meer informatie.


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.