Groepenkasten met beltrafo

Wilt u een nieuwe groepenkast bestellen en moet hier in ieder geval een beltranfsormator inzitten? Hier vindt u alle groepenkasten met beltransformator. U kunt door middel van filters de selectie verfijnen of configureer elke groepenkast verder in onze configurator.

Kies tussen 1 fase groepenkasten met beltrafo en 3 fase groepenkasten met beltrafo.

Groepenkasten met beltrafo
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 2069

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Over de groepenkast met beltransformator

De beltrafo in een groepenkast is ontworpen om de spanning te transformeren en te verminderen, waardoor een veilige en geïsoleerde stroom wordt geleverd aan de deurbelinstallatie in een woning of gebouw.

De beltrafo verlaagt de spanning van het standaard netspanningsniveau (standaard 220 volt, maar in veel landen 230 volt) naar een lager niveau, typisch tussen 8 en 12 volt. Dit lagere spanningsniveau is wél geschikt voor gebruik in deurbelinstallaties. De beltrafo is meestal aangesloten op een aparte groep in de groepenkast. Hierdoor wordt het deurbelcircuit geïsoleerd van andere elektrische circuits in het huis. Dit minimaliseert de kans op storingen en interferentie tussen de deurbelinstallatie en andere elektrische apparaten.

Bezoek de beltransformator pagina voor meer informatie.


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.