Groepenkasten en oplossingen voor recreatie

Bent u actief in de recreatie, bijvoorbeeld als eigenaar, beheerder of gewoon als recreant? Dan helpen we u graag. We werken vaak samen met vele partijen in de recreatiebranche. Onder andere jachthavens, woonboten, campings, hotels en toeleveranciers maken gebruik van onze diensten en nemen groepenkasten en andere producten bij ons af.

Door jarenlange ervaring weten we precies waar uw problemen zitten, waarschijnlijk nog voor u ze ons volledig hebt verteld.

We hebben een heel scala aan oplossingen voor specifieke behoeften. Of dit nu gaat over langkampeerders, passanten, verrekening, vorst en vocht, onder- en overdruk of walaansluitingen. 

veldkast veldkast

Vrijblijvend advies

Gezien onze kennis is het altijd de moeite waard om een vraagstuk aan ons voor te leggen. Onze adviezen zijn gratis en vrij dikwijls ontvangen we complimenten dat we zonder in Jip en Janneke taal te vervallen, lastige materie heel helder uiteen kunnen zetten. Dit zorgt voor eigenaren die zich bewust zijn van hun installaties en risico's dan wel beperkingen bij diverse mogelijkheden zodat u exact weet wat u kiest en waarom u hiervoor gekozen hebt. 

Door de specifieke aard van deze producten heeft het weinig zin deze als "gereed product" aan te bieden.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat. Maatwerk hoeft niet duur te zijn!

We zitten dagelijks tot 22:00 voor u klaar.

Komt u er niet uit? 

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ons via WhatsApp een foto sturen van uw situatie en omschrijven wat u wilt. 


Afhankelijk van de compleetheid van uw bericht, sturen we u een offerte met heldere uitleg over de opzet of nemen we contact met u op om het beeld voor ons te verduidelijken voor een juiste offerte.

Copyright © 2013-present Superflink, Inc. All rights reserved.